Probleemloos certificeren onder het Politiekeurmerk Veilig Wonen!
Kies voor de aanpak van

DVH Veilig Wonen - Advies en Consultancy

Specialist in Woningbeveiliging PKVW

Het eerste door CIBV erkende PKVW bedrijf volgens het nieuwe CCV-certificatieschema Woningbeveiliging Politiekeurmerk Veilig Wonen: 2011

Woningen Bestaande Bouw

DVH Veilig wonen is een door CIBV B.V. erkend PKVW bedrijf dat zijn diensten aanbiedt aan u in het gehele traject van Preventie-advies tot en met certificering van individuele woningen of een groep woningen (project) van meer dan 2 jaar oud.

Projecten Nieuwbouw of Bestaande Bouw

DVH Veilig Wonen - Advies en Consultancy onderscheidt zich in de markt met zijn diensten door zich als partner aan te bieden bij het realiseren van projecten van ontwikkeling tot certificering onder het PKVW. Zekerheid in het bouwplan en/of ontwerp is geborgd door de projecten aan te melden en ter toetsing voor te leggen aan het gerenommeerde inspectiebureau R2B Inspecties B.V.
De combinatie van het advies en de toetsing door R2B voorkomt problemen bij de voor-, tussen- en eindinspecties en maakt het mogelijk bij oplevering of direct erna de bewoners een PKVW Inspectiecertificaat te overhandigen.

Bedrijfscoaching

DVH Advies en Consultancy begeleidt u met haar diensten in het traject tot PKVW erkend bedrijf door CIBV B.V. Op deze wijze onderscheidt u zich van uw collega beveiligingsbedrijven door aantoonbare vakkennis en deskundigheid.

 

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie