DVH Veilig Wonen - Advies en Consultancy

Het politiekeurmerk Veilig Wonen® is een integraal veiligheidsinstrument. Het gaat om het gezamenlijk werken aan een veilige woonomgeving, een veilig woongebouw en een veilige woning. Bij deze totaalaanpak ligt het accent op preventie, actie en gedrag. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen® is dan ook gericht op een woonwijk die schoon, heel en veilig is en blijft door sociale aspecten toe te voegen boven op de inbraakveiligheid van de individuele woning.

Genomen maatregelen en certificeren van de woning en/of wijk geven een extra stimulans voor verkoop van woningen en verhogen het woongenot van toekomstige bewoners. Lees hier de voordelen van Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

Realisatie van een Veilige Wijk kan achteraf zeer moeilijk tot onmogelijk zijn. Een goed en betrouwbaar advies gebaseerd op ervaring is in de ontwerpfase noodzakelijk om achteraf niet voor onoverkomelijke problemen te komen.
DVH Advies en Consultancy is een adviesbureau met de noodzakelijke ervaring om een wijk probleemloos van advies naar certificering te coachen. zie het dienstenpakket.

Vraag vrijblijvend offerte voor een advies en begeleiding op maat.