DVH Veilig Wonen - Advies en Consultancy

Wat biedt DVH Advies en Consultancy

DVH Advies en Consultancy begeleidt u met zijn diensten in het traject tot PKVW erkend bedrijf door CIBV B.V. (certificatie-instelling met een licentie van het CCV). Op deze wijze onderscheidt u zich van uw collega beveiligingsbedrijven door aantoonbare vakkennis en deskundigheid. Lees meer voordelen.

Deze begeleiding is opgedeeld in een aantal stappen, waarvan u gebruik kunt maken om de erkenning bij CIBV B.V. te realiseren. Tijdens het intakegesprek kunt u aangeven welke stappen u zelf al dan niet onder coaching van DVH Advies en Consultancy uitvoert. U betaalt alleen voor de uitgevoerde diensten en u bepaalt het punt waarop coaching niet meer nodig is om aan de eisen te voldoen.

Het zonder zorgen erkend PKVW bedrijf worden is één van de grote voordelen welke DVH Advies en Consultancy u biedt. Maar ook na de erkenning is het mogelijk gebruik te maken van onze diensten, zodat u continu kunt voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

Zodra uw bedrijf door CIBV B.V. erkend is en de kwaliteitseisen gegarandeerd zijn zal uw bedrijf bij uitbesteding van werk door DVH Veilig Wonen in uw regio de voorkeur hebben.