DVH Veilig Wonen - Advies en Consultancy

Projecten Nieuwbouw en Bestaande Bouw

Het realiseren van Nieuwbouw projecten, renovatie projecten of het opplussen van woningen naar het Politiekeurmerk Veilig Wonen® is een traject dat probleemloos kan worden doorlopen door een unieke aanpak van DVH Veilig Wonen - Advies en Consultancy.

Het tijdig vooraf en tijdens de duur van het project gebruik maken van de diensten van DVH Veilig Wonen - Advies en Consultancy biedt u de mogelijkheid om te bouwen volgens de eisen van Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

Advies van DVH Veilig Wonen - Advies en Consultancy is zowel in de VO- als in de DO-fase mogelijk.  Voorts behoort begeleiding tijdens de realisatie tot de mogelijkheden. De omvang van de begeleiding is afhankelijk van de grootte, diversiteit e.d. van het project. Tevens kan DVH ingeschakeld worden bij lopende projecten of projecten welke al wel gerealiseerd zijn maar nog niet gecertificeerd. Het gehele traject van inspectie en certificering kan door DVH Veilig Wonen - Advies en Consultancy worden begeleid.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek en vraag naar de mogelijkheden, maar vooral naar de voordelen om te kiezen voor DVH Veilig Wonen - Advies en Consultancy in uw specifieke situatie.